Ainoakodin Ainoa Hetki 181 -talomalliin pohjautuva Feeniks Asuntomessuilla 19.07.2015

Ainoakodin Ainoa Hetki 181 -talomalliin pohjautuva Feeniks Asuntomessuilla

VANTAAN ASUNTOMESSUT 10.7. – 9.8.2015

"AINOAKOTI FEENIKSIN TARINA

Ainoakoti feeniks

Kun vuosia ulkomailla asuneen ja etätyöhön tottuneen rakentajaperheen paluu Suomeen alkoi lähestyä, he päättivät rakennuttaa talon. Tontti valikoitui hyvien raide- ja lentoyhteyksien perusteella Vantaan Kivistöön. Värikkäiden käänteiden jälkeen kuin tuhkasta ikään nousi talo, jossa on muistoja lapsuuden vuosikymmeniltä, paljon tuttua ja myös hieman jotakin uutta; olisiko se uusi sitä ulkomaan vuosien vaikutetta?

Etärakentamisesta vain sen verran, että niin kuin elämässä yleensä, tarvitaan vain hyvät hermot, heittäytymistä ja oikeat kumppanit, niin mahdotonkin muuttuu mahdolliseksi. Slovenialaisen arkkitehdin näkemykset haastoivat suomalaista rakentamista monella tapaa. Ainoakoti Feeniksin toteutus on silti laadukas ja kekseliäs.

Tuloksena toiveet täyttävä kokonaisuus

Ainoakoti Feeniks pohjautuu talomalliin Ainoa Hetki 181, mutta se ei olekaan ihan mikä tahansa talo, vaan asiakasperheen toiveet täydellisesti täyttävä kokonaisuus. Talosta löytyy mm. autotallin katolle rakennettava terassi sekä täysimittaiseen kellarikerrokseen toteutettava höyrysauna.

– Ainoakoti Feeniks on meille talo, jolla on oma identiteettinsä ja viimeiseen piirtoon hiottu toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisunsa. Kaiken edellisen talotoimittajan kanssa koetun jälkeen osasimme erityisesti arvostaa sitä, että talomme rakentaminen oli Ainoakodin kanssa vihdoin luotettavissa ja osaavissa käsissä. Feeniks nousi saksalaisen valmistalon raunioista ja lentää jälleen, rakennuttajaperheen vanhemmat Sami ja Sari sanovat."

Lähde Ainoakoti -sivusto.

Kaikki uutiset