Teri-Talot muuntuvat moneksi

Teri-Talot on 70-luvulla perustettu pitkän linjan perheyritys Pohjanmaalta. Teri-Talojen valikoimaan kuuluvat talopaketit valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja ne ovat muunneltavissa täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Talopakettien valikoimasta löytyy sekä klassisia vaihtoehtoja että ratkaisuja modernimpiin linjoihin. Pidit sitten maalaisromanttisesta otteesta tai yksinkertaisemmasta tyylistä, Teri-Talojen tuotteista löydät varmasti mieleisesi. Lisäksi kaikki talopaketit ovat räätälöitävissä ja useat elementit yhdisteltävissä keskenään. Valittavana on lukuisia erilaisia ratkaisuja – Teri-Talosta tulee juuri sellainen koti, kuin sinä haluat.

Teri-Talojen Cubo ihastutti Asuntomessuilla

Cubo talopaketti

Cubo talopaketti

 

Seinäjoen Asuntomessuilla 2016 ihastuttanut Cubo edustaa Teri-Talojen modernimpaa suuntaa. Siksi se sopikin hyvin vuoden 2016 Asuntomessujen teemoihin, joilla haluttiin nostaa esille modernia rakentamista ja pohjalaisen tekemise tahtoa. Teemoille haluttiin kunnioittaa alueella jo 1800-luvulla syntynyttä vahvaa puuseppäosaamista ja siihen liittyviä perinteitä. Myös Teri-Talojen taustalta löytyy 100 vuotta pohjalaista rakentamista.

Vuoden 2016 Asuntomessujen Paras talo -äänestyksessä Cubo sijoittui toiselle sijalle ja oli messujen suosituin puutalo. Lisäksi Cubo valittiin Asuntomessujen Facebook-sivuilla järjestetyn Paras talo -varjoäänestyksen voittajaksi.

Kaikki artikkelit