Muurametalot


Muurametalot Oy on suomalainen valmiskoteihin erikoistunut talotehdas. Olemme toteuttaneet suomalaisten perheiden omakotitalohaaveita jo vuodesta 2003 asti. Vankan kokemuksen kautta kehittynyt edistyksellinen tuotantotekniikka, asiakkaan tarpeisiin skaalautuvat ratkaisut sekä jämerät rakenteet takaavat Muurametalon rakentajalle laadukkaan suomalaisen kodin. Rakentaminen on yhteispeliä ja haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme talohaaveiden toteuttamisessa.

Muurametalot Oy
http://www.muurametalot.fi

Pitkälle kehitetty ja edistyksellinen rakentamistapamme varmistaa, että muurametalo on turvallinen, terveellinen sekä taloudellinen koti rakentaa ja asua. Kotisi rakennetaan valmiiksi omissa tuotantotiloissamme Karungissa. Teollinen valmistus tapahtuu jatkuvan laaduntarkkailun alaisena, kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa, ilman vuodenaikojen ja säiden aiheuttamia haittavaikutuksia.

Ennen talotoimitusta, Muurametalot valaa perustuksen tontille. Muurametaloissa käytetään Tampereen teknillisen yliopiston kanssa yhteistyössä kehitettyä lämmintä ja koneellisesti tuuletettua alapohjaa, joka varmistaa että talon alapohjarakenteet pysyvät kuivana ja terveenä. Pystytyspäivän koittaessa vakioidulla tehdaslaadulla rakennetut moduulit nostetaan perustuksien päälle. Ammattitaitoisten rakentajien sekä kehittämämme edistyksellisen rakennustavan johdosta, talosi on säältä suojassa jo neljässä tunnissa.

Teollinen tuotanto mahdollistaa, että pystymme kiinnittämään rakentamissamme taloissa erityistä huomiota talomme energiatehokkuuteen sekä tiiveyteen. Myös ilmanvaihtoratkaisumme edustaa edistyksellistä rakentamista. Korkealuokkainen äänenvaimennus sekä lämpimään tilaan asennettu iv-putkisto varmistaa laadukkaan ja hukkaenergiaa minimoivan ilmanvaihdon, joka lisää asumismukavuutta.

Usein kysytyt kysymykset

Kehen voin olla yhteydessä rakentamiseen liittyen?
Tutustukaa Muurametalojen talopaketin rakentamiseen täältä: www.muurametalot.fi/talopaketit. Ota yhteyttä meihin sivujen kautta, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kuinka talopakettinne sisältöä voi räätälöidä?
Talopakettimme skaalautuvat joustavasti asiakkaidemme asumistarpeisiin. Monipuoliset pohjaratkaisuvaihtoehdot sekä kattavat lisävalinnat antavat paljon räätälöintimahdollisuuksia.

Mikä on talopakettinne pystytysaika?
50-70 työpäivää.

Mikä on talopakettien rakennustapa tai —tavat?
Tilaelementtitalot

Millä alueella valmistaja toimii?
Suomi / Ruotsi

Minkälainen talopakettinne takuu on?
Rakennevastuu 10v, Materiaali- ja valmistusvirheet 1v, Koneet ja laitteet valmistajien takuuehtojen mukaisesti

Minkälainen on asumisen energiatehokkuus?
Taloissamme hyödynnetään innovatiivisia rakennustapoja, joilla on merkittävä vaikutus talon energiatehokkuuteen. Esimerkiksi ilmanvaihtokanavisto on sijoitettu eristeiden lämpimälle puolelle. Toteutustapa vaikuttaa merkittävästi ilmanvaihtokoneen hyötysuhteeseen. Seurantatutkimuksien mukaan talojemme energiatehokkuus- sekä tiiveyslukemat ovat hyvällä tasolla.

Mitä rakennuksessa jää rakennuttajan vastuulle?
Tontin maatyöt, lupa-asiat, sähkö- ja vesiliittymät, loppusiivous sekä ulkomaalaus

Miten ekologisuus huomioidaan talopakettinne valmistuksessa ja rakennuksessa?
Tehtaassa tuotettu valmistalo on ekologisesti loistava valinta. Kehittynyt toimintatapamme varmistaa, että kaikki tarvittava materiaali toimitetaan tontille mahdollisimman tehokkaasti. Tämä vähentää kuljetusmääristä koituvia hiilidioksidipäästöjä sekä vähentää merkittävästi materiaalihukkaa. Taloihimme vakiona kuuluva lämmönlähde on maalämpö tai poistoilmalämpöpumppu, jotka itsessään ovat uusiutuvia energianlähteitä. Myös toimitukseen kuuluvat kodinkoneet ovat energiatehokkaita ja säästävät energiaa. Asiakkaalle on mahdollista räätälöidä myös erillinen toimitussisältö, jossa on huomioitu laajemmin käytettyjen materiaalien ekologisuus.

Miten lämmin ja koneellisesti tuuletettu rossipohja eroaa normaalista rossipohjasta?
Lämmin ja koneellisesti tuuletettu rossipohja on lämpöeristetty ja tuuletus tapahtuu koneellisesti ilmanvaihtolaitteen kautta. Näin ollen olosuhteet alapohjassa pysyvät vakiona vuodenajasta riippumatta. Käytännössä talosi alapuolella on lämmin ja ilmastoitu tila, joka pitää huolen että talon alapohjarakenteet pysyvät kuivina ja terveinä.

Miten Muurametalojen rakentaminen eroaa muista talotehtaista?
Muurametalot valmistetaan edistyksellisellä tilaelementtitekniikalla. Rakentaminen tapahtuu säältä suojassa kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Teollinen valmistaminen takaa asiakkaalle rakentamisen vakioidun laadun ja kustannustehokkuuden. Selkeän konseptin ansioista voimme luvata tarkasti, mitä rakentaminen maksaa ja milloin asiakas pääsee muuttamaan uuteen kotiin.


Toimitussisällöt

Valmistajan ilmoittama toimitussisältö:
Sisustusta vaille valmis

Järjestelmän käyttämä PTT:n mukainen toimitussisältö:
Vesikattovalmis

Valmistajan ilmoittama toimitussisältö:
Muuttovalmis

Järjestelmän käyttämä PTT:n mukainen toimitussisältö:
Muuttovalmis


Suosituimmat talomallit


Muurametalot, Vanamo 98

4h + 1k + 1ph + 1s
Kerrosala:
98 m2
Huoneistoala:
86 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Sisustusta vaille valmis
117400 €
Muuttovalmis
152900 €
Muurametalot, Kotiranta 142

3h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
100 m2
Huoneistoala:
87 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Sisustusta vaille valmis
124200 €
Muuttovalmis
162100 €
Muurametalot, Kaunisharju 193

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
135 m2
Huoneistoala:
120 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Sisustusta vaille valmis
146600 €
Muuttovalmis
190900 €
Muurametalot, Kotiranta 142 B

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
142 m2
Huoneistoala:
127 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Sisustusta vaille valmis
124200 €
Muuttovalmis
162100 €
Muurametalot, Kuusama 135

5h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
135 m2
Huoneistoala:
121 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Sisustusta vaille valmis
144100 €
Muuttovalmis
182900 €


Arvostele talovalmistaja


Arviosi talvalmistajasta


Onko teillä kokemuksia tästä talovalmistajasta?