Kiiruna


Avaimet käteen -talot valmistetaan tehtaassa, jossa niiden valmistusolosuhteita voidaan hallita optimaalisesti. Sisällä tehtaassa tehty avaimet käteen -talo on varmin tapa saada terveellinen koti. Talopaketti toimitetaan työmaalle hyvin suojattuna, ja kodin pystytys tapahtuu nopeasti. Viimeiset kuljetussuojaukset poistetaan juuri ennen vesikaton asennusta, joten rakenteet eivät pääse missään vaiheessa kastumaan. Kotisi on koko ajan säältä suojassa tehtaan sisätiloista tontille asti.

Kiiruna Talot Oy
https://kiirunatalot.fi/

Koti luovutetaan asiakkaalle muuttovalmiina neljän viikon kuluttua tilaelementtien toimituksesta. Kiiruna Talon saa myös hirsitalona.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka talopakettinne sisältöä voi räätälöidä?
Voit veistellä valmistalon ulkoasun, varusteet ja materiaalit juuri sinulle sopiviksi. Pääset myös tutustumaan sisustusmateriaaleihin, joista yleisimmät on esitelty valintatyökalussa. Olemme koonneet valintatyökaluun osan yleisimmistä valmistaloihimme halutuista muutoksista. Pystyt siis varustelemaan haluamasi pohjaratkaisun erilaisilla varuste- ja lisävarustevariaatioilla. Voit lähettää valintojesi yhteenvetosivun asiakasneuvojalle, niin saat tarkan, paikkakuntakohtaisen hinnan valinnoillesi.
Kiiruna Talo on mahdollista rakentaa kolmella eri seinärakenteella: perinteinen tuplarunkorakenne villaeristeellä, uretaanipohjainen Future-rakenne ja massiivihirsi ilman lisäeristeitä.

Mikä on talopakettinne pystytysaika? (Jos kuuluu toimitukseen)
1 päivä

Mikä talopakettinne toimitusaika?
Hankeaika 5-7 kuukautta, riippuen lupa- ja viranomaisprosessien kestosta. Kotisi on täysin muuttovalmis neljän viikon kuluttua toimituksesta.

Mikä on talopakettien rakennustapa tai –tavat?
Moduulirakentaminen

Millä alueella valmistaja toimii?
Suomi, Ruotsi

Minkälainen on asumisen energiatehokkuus?
Future-rakenne on äärimmäisen energiatehokas ratkaisu. Matalaenergiatalo on järkevä, taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta asumiseen. Muuttovalmiiden matalaenergiatalojemme rakenteet kestävät sekä nykyiset että tulevat säiden ääri-ilmiöt. Pitkät kosteat hellejaksot, rankkasateet rajuilmoineen ja kirpeät pakkasjaksot vaativat rakenteilta enemmän kuin mihin olemme tottuneet. Siksi ei ole yhdentekevää, mitä rakenteiden sisältä löytyy.
Future-rakenteessa olemme ratkaisseet seinärakenteen toteutuksen nykyaikaisella ja kosteusteknisesti turvallisella lämmöneristyksellä. Matalaenergiataloissamme kaikki kosteudelle alttiit kipsilevyt ja runkorakenteet on sijoitettu turvaan rakenteen lämpimälle puolelle. Yhtenäinen polyuretaanieristys nousee perustuksesta maanpinnan alapuolelta alkaen aina yläpohjaeristeen yläpintaan saakka.
Tämä mahdollistaa myös pitkien pakkasjaksojen aikana erinomaisen lämmöneristävyyden ja huippuluokan tiiveyden. Ratkaisumme estää tehokkaasti ulkopuolelta aiheutuvan kosteusrasituksen, viistosateet ja kosteiden hellejaksojen tuomat kondenssiriskit runkorakenteisiin. Kaikki Future-rakenteella toteutetut Kiiruna Talot ovat vakiona matalaenergiataloja. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin lämmitysjärjestelmiin, ja silti säästät lämmityskustannuksissa joka kuukausi.

Future-seinärakenteen u-arvo: 0,11
Perinne-seinärakenteen u-arvo: 0,17
Hirsi-seinärakenteen u-arvo: 0,53

Minkälainen talopakettinne takuu on?
Takuu Kiiruna Talot Oy antaa toimituspäivästä lukien yhden vuoden takuun, joka koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Rakennevastuu on kymmenen (10) vuotta. Koneet ja laitteet valmistajien takuuehtojen mukaisesti

Kauppa astuu voimaan, kun se on tilausvahvistuksella vahvistettu Kiiruna Talot Oy:n puolesta. Toimituksen siirtyessä toimittajasta riippumattomasta syystä alkuperäisestä toimitusajankohdasta eteenpäin varaa Kiiruna Talot Oy oikeuden tarkistaa kauppahintaa mahdollista kustannusvaikutusta vastaavaksi.

Mikäli rakenteisiin tai toimitussisältöön tulee rakennuspaikasta tai viranomaisista johtuvista syistä muutoksia, mahdolliset kustannusvaikutukset määritellään erikseen. Tuotekehityksestä tai muista tuotannollisista syistä johtuen Kiiruna Talot Oy pidättää itsellään oikeuden tuotetta parantaviin ja uudistaviin muutoksiin.

Mitä rakennuksessa jää rakennuttajan vastuulle?
Asiakkaan tehtävät
• tontin hankinta ja viranomaiskulut
• tonttiliittymien hankkiminen; sähkö, vesi ja jätevesi ja tietoliikenne
• vastaava työnjohtaja, pääsuunnittelija sekä KVV- töiden vastaava työnjohtaja
• pohjatutkimus, perustussuunnitelma, tontin raivaus ja maatyöt eristeen alapintaan suunnitelmien mukaisesti tehtynä, sisältäen sisäpuolen kapillaaritäytön
• maahan asennettavien tuotteiden ( routaeristeet, sadevesiviemärit, salaojat, kaivot, vesijohto, sähkökaapelit ) asennus piirustuksissa osoitettuun paikkaan
• työmaasähkön ja –veden hankinta( sähkö oltava, kun perustukset tehdään)
• rakennusaikainen jätehuolto(jätelava/vastaava), rak.aikainen siivous ei kuulu asiakkaalle
• mahdolliset lumityöt ajotieltä ja talon ympäriltä ennen pystytystä
• talon ulkopuolinen pintamaalaus ja pihatyöt
• yhdistelmäajoneuvo ( täysperävaunu ) kelpoisen tonttitien rakentaminen
• autonosturille kantavan nostopaikan järjestäminen perustuksen välittömään läheisyyteen
• kiinteistövakuutuksen hankkiminen rakentamisajaksi
• rakennuksen loppusiivous

Talovalmistaja kertoo toiminnastaan vapaamuotoisesti
Avaimet käteen -talo on sopiva valinta, kun haluat helposti ja nopeasti oman kodin. Talojemme pohjaratkaisut ovat toimivia ja arjessa hyviksi havaittuja. Kaikki tila on tehokäytössä, etkä maksa hukkaneliöistä. Valmistamme arkkitehdin suunnitteleman, muuttovalmiin kotisi tehtaassa täysin valmiiksi.

Avaimet käteen -talomme on suunniteltu kestämään. Käyttämämme matalaenergiarakenteet täyttävät jo nyt tulevaisuuden tiukentuvat vaatimukset. Vedoton rakenne mahdollistaa ilmanvaihdon hallinnan ja on näin edellytys energiatehokkuudelle ja hyvälaatuiselle sisäilmalle. Energiatehokas koti on sijoitus: muuttovalmiissa Kiiruna Talossa on pienet lämmityskulut vakiona. Kun koti rakennetaan tehtaassa, voidaan rakennustyömaalla tehtävä työmäärä minimoida. Näin rakennustyö on ennustettavaa, tarkasti aikataulutettua ja kustannustehokasta. Teollisen valmistuksen ansiosta saat tasalaatuisen ja laadukkaan kodin järkevään hintaan!

Olemme juuri sinua varten. Toimintamallimme ja avaimet käteen -talojemme myötä kodin hankinta on sinulle mahdollisimman avointa, helppoa ja yksinkertaista. Tehdasvalmistuksen lisäksi tärkeä osa kokonaisuutta on kustannustehokas asiantuntijoiden joukko, joka on tukenasi rakentamisen aikana.


Toimitussisällöt

Valmistajan ilmoittama toimitussisältö:
Muuttovalmis

Järjestelmän käyttämä PTT:n mukainen toimitussisältö:
Muuttovalmis


Suosituimmat talomallit


Kiiruna , Luotomäki 78 B

3h + 1k + 1ph + 1s
Kerrosala:
78 m2
Huoneistoala:
65 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Muuttovalmis
169700 €
Kiiruna , Karunki 87 C

3h + 1k + 1ph + 1s
Kerrosala:
87 m2
Huoneistoala:
74 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Muuttovalmis
178900 €
Kiiruna , Kiviranta 102 C

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
102 m2
Huoneistoala:
86 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Muuttovalmis
194600 €
Kiiruna , Kukkola 118 B

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
118 m2
Huoneistoala:
100 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Muuttovalmis
209000 €
Kiiruna , Kukkola 118 C

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
118 m2
Huoneistoala:
100 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Helsinki
Muuttovalmis
209000 €


Arvostele talovalmistaja


Arviosi talvalmistajasta


Onko teillä kokemuksia tästä talovalmistajasta?