Designtalo


Designtalolla on Suomen pisin ja vankin kokemus muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisesta. Designtalo tarjoaa asiakkaalleen helpon ja huolettoman tavan hankkia haaveiden koti laajan toimitussisältönsä ansiosta, sillä asiakas saa halutessaan muuttovalmiin kodin ja maatyöt yhdellä sopimuksella. Yritys on edelläkävijä energiatehokkuudessa ja pitkälle hiotulla prosessilla varmistaa asiakkaille laadukkaan lopputuloksen. Designtalon asiantuntevat talomyyjät auttavat asiakasta ideoimaan, suunnittel

DEN FINLAND OY
http://www.designtalo.fi

Designtalo on osa vakavaraista tilojen, kotien ja palveluiden DEN Finland -konsernia ja Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka talopakettinne sisältöä voi räätälöidä?
Laajan malliston talomallit ovat muokattavissa niin pohjaratkaisuiltaan kuin julkisivultaankin vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Mikä on talopakettien rakennustapa tai —tavat?
Muuttovalmiit Designtalot tehdään paikan päällä suurelementeistä, jotka tehdään mittatarkasti kuivissa tehdasolosuhteissa ammattilaisten toimesta. Elementit toimitetaan umpirekalla tontille, jossa ne asennetaan nopeasti säältä suojaan. Saatavissa on myös sisustusta vaille valmis -toimitussisältö.

Mikä on talopakettinne pystytysaika?
Talon rakentamisaika asiakkaan tontilla on 24 viikkoa.

Mikä on talopakettinne toimitusaika?
Rakennusluvan saamisesta suurelementit toimitetaan asiakkaan tontille keskimäärin kolmen kuukauden kuluttua.

Miksi kannattaa ottaa yhteyttä Designtalon talomyyjään?
Designtalon talomyyjä on aito asiantuntija, jolla on osaamista huomioida asiakkaan tarpeet ja toiveet, sekä tontin vaatimukset. Paikallisella myyjällä on myös paras tuntemus ja verkosto oman alueensa yhteistyökumppaneista.

Millä alueella valmistaja toimii?
Designtalo toimii koko Suomen alueella.

Minkälainen on asumisen energiatehokkuus?
Kaikki Designtalon talot ovat energiatehokkaita - testatut ja tiiviit rakenteet takaavat energiatehokkaan kodin. Designtalo tunnetaan toimialansa uudistajana, sillä on sertifioitua ja todistettua osaamista. Yritys on kehittänyt uusia toimintatapoja sekä teknisiä ja rakenteellisia ratkaisuja. Kaikki talot on valmistettu matalaenergiataloina vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2011 Designtalo sai ensimmäisenä toimijana VTT:n sertifikaatin muuttovalmiille passiivitalo-talopaketille. Yriyksellä on oma, mallisuojattu ja vesitiivis kaukaloratkaisu, joka asennetaan kodin teknisen tilan lattiaan. Ekologinen ECO2-ratkaisu lanseerattiin syksyllä 2019.

Minkälainen talopakettinne takuu on?
10 vuoden rakennetakuu sekä vuositarkastus Designtalon toimesta vuoden asumisen jälkeen. Lisäksi erilliset laitetoimittajien takuut.

Miten ekologisuus huomioidaan talopakettinne valmistuksessa ja rakennuksessa?
Designtalon valmistusprosessi on hiottu tehokkaaksi - mm. tehtaalla materiaalien käyttö on tarkkaan laskettua ja kierrätettävissä oleva materiaali kierrätetään. Designtalon laajan Nordic-malliston kaikki talomallit ovat saatavilla ympäristöystävällisellä ECO2-ratkaisulla lisähintaan 50 e / neliö. ECO2-talojen rakenteissa käytetään Ekovilla-lämmöneristettä ja muovinkäyttö on minimoitu. Taloissa käytetään hengittäviä sisämaaleja sekä ekoterassilautaa ja kodin valaistus on toteutettu energiaa säästävillä LED-valoilla. Ekologiseen kotiin voi halutessaan valita myös aurinkosähkön ja sähköauton latauspisteen.

Mitä tarkoittaa avaimeton ovi vakiona?
Designtalo tarjoaa asiakkailleen helppoutta ja turvallisuutta asumiseen. Kaikkiin uusiin Nordic-malliston taloihin kuuluu vakiona Abloyn Yale Doorman -älylukko. Yale Doorman on avaimeton älylukko, jonka avaamiseen voi käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Enää ei tarvitse huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa - avaimia ei tarvitse kantaa mukana ja tilapäisen kulkukoodin voi tarvittaessa antaa sitä tarvitsevalle.

Saako Designtalon kautta myös maatyöt?
Designtalolta saat nyt ensimmäisenä Suomessa pohjatutkimuksen ja maanrakennustyöt osana muuttovalmista kotia kiinteään hintaan. Kattavan maatyöpakettimme saat Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. Teemme kaikki työvaiheet tontin raivauksesta kaivuu- ja täyttötöihin sekä kaapeloinnista perustuksiin ja viranomaisilmoituksiin. Kun saat sekä talopaketin että maanrakennuspalvelut samalta toimijalta, voit luottaa siihen, että kotisi valmistuu sujuvasti yhtenä hallittuna projektina. Pyydä tarjous talomyyjältäsi!

Talovalmistaja kertoo toiminnastaan vapaamuotoisesti
Designtalo tarjoaa laadukkaan, huolettoman ja älykkään kodin vuosikymmeniksi eteenpäin. Suunnittelemme ja valmistamme jo yli 30 vuoden kokemuksella ensiluokkaisia koteja, joista olemme ylpeitä. Olemme toteuttaneet jo yli 6000 suomalaista kotia. Valitsemalla Designtalon saat käyttöösi Suomen vankimman muuttovalmisasiantuntijuuden. Oma koti on elämän tärkein hankinta, joten haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme viihtyy unelmiensa talossa. Arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, prosessiosaamisen parhaat asiantuntijat ja monet muut ovat yhdistäneet osaamisensa, jotta voimme tarjota sinulle parasta koko kotisi elinkaaren ajaksi.


Toimitussisällöt

Valmistajan ilmoittama toimitussisältö:
Muuttovalmis

Järjestelmän käyttämä PTT:n mukainen toimitussisältö:
Muuttovalmis

Valmistajan ilmoittama toimitussisältö:
Ideal-mallisto

Järjestelmän käyttämä PTT:n mukainen toimitussisältö:
Muuttovalmis


Suosituimmat talomallit


Designtalo, Nordic Classic Käpylä 217 paritalo

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
217 m2
Huoneistoala:
97 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Ei tiedossa
Muuttovalmis
Kysy tarjous
Designtalo, Nordic Classic Käpylä 128 Plus

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
128 m2
Huoneistoala:
113 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Ei tiedossa
Muuttovalmis
Kysy tarjous
Designtalo, Nordic Modern 178

4h + 1k + 1khh + 2ph + 1s
Kerrosala:
178 m2
Huoneistoala:
147 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Ei tiedossa
Muuttovalmis
Kysy tarjous
Designtalo, Nordic Classic Hailuoto 182

6h + 1k + 1khh + 2ph + 1s
Kerrosala:
182 m2
Huoneistoala:
158 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Ei tiedossa
Muuttovalmis
Kysy tarjous
Designtalo, Nordic Modern 135 porrastettu

4h + 1k + 1khh + 1ph + 1s
Kerrosala:
135 m2
Huoneistoala:
118 m2
Talopaketin hinnat alk.
Alue: Ei tiedossa
Muuttovalmis
Kysy tarjous


Arvostele talovalmistaja


Arviosi talvalmistajasta


Onko teillä kokemuksia tästä talovalmistajasta?