Vieskatalot lähes 50 vuoden kokemuksella 10.05.2016

Vieskatalot lähes 50 vuoden kokemuksella

Katso Vieskatalojen talomallisto ja tutustu yritykseen täältä.

”Vieskatalot valmistaa Vieskan Elementti Oy lähes 50 vuoden kokemuksella Alavieskan tehtaallaan. Vieskataloissa asuukin jo tuhansia tyytyväisiä perheitä ympäri Suomen. Vuodesta 2010 vuoteen 2015 talojamme myytiin tuotemerkillä Kotitalo, mutta vuoden 2016 alusta alkaen on taas mahdollista saada Vieskatalojen tuttua ja taattua laatua. Mallistosta löytyy useita rakastettuja Vieskatalo-malleja sellaisenaan tai tuunattuna tämän päivän twistillä.

Rakentajan tyytyväisyys on meille ykkösasia

Kiinnitämme erityistä huomiota talojen ja palvelun laatuun sekä toimitusvarmuuteen. Hankimme kaikki Vieskatalon rakentamisesssa käyttämämme materiaalit markkinoiden parhailta toimittajilta. Teemme aktiivista tuotekehitystä sen eteen, että voimme myös jatkossa toteuttaa suomalaisia unelmia kodista ja laadukkaasta asumisesta sekä palvellaksemme rakentaja-asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.
Vieskatalon suurelementtitekniikka mahdollistaa talojen muuntelun yksilöllisesti asumisen toiveesi, tonttityypin ja ilmansuunnat huomioiden. Kehittämämme elementtiratkaisu on lämmöneristävyydeltään ja ilmatiiviydeltään yksi markkinoiden energiatehokkaimmista.”
Lähde: Vieskatalo

Kaikki uutiset