28.01.2016

Design-Talojen toteutuneita talopaketteja esillä Talovertailu.fi-palvelussa

Design-Talot toimittaa räätälöityjä muuttovalmiita talopaketteja asiakkaiden toiveiden mukaan. Nyt löydät Design-Talojen toteutuneita talopakettimalleja hintoineen Talovertailu.fi-palvelussa.

Tutustu Design-Taloon ja toteutuneisiin talopaketteihin.

Irti talomallistoista – valta asiakkaalle
Vuonna 2014 uudistimme saamamme asiakaspalautteen perusteella jälleen koko palvelumallimme. Olemme nähneet viime vuosien aikana, että suomalainen kuluttaja haluaa ja osaa vaikuttaa oman asumisensa ratkaisuihin laajasti. Tätä ei perinteinen teollinen lähestymistapa – ja osa toimialan valitsemista teknisistä ratkaisuista – aina mahdollista.
Halusimme tarjota enemmän. Totesimme, että asiakkaamme ansaitsevat kokonaisvaltaisen ja tinkimättömän valinnanvapauden oman valmistalon kotinsa ratkaisuissa. Otimme rohkean hypyn uuteen: päätimme luopua perinteisistä talomallistoista. Pitkäjänteisen kehitystyön ja perinteisten vahvuuksiemme ansiosta onnistuimme kehittämään toimintamallin, Kotiräätäli-palvelun, joka tarjoaa asiakkaillemme aivan uudenlaisen vaikuttamisen mahdollisuuden unelmiensa muuttovalmis talon toteuttamiseen avaimet käteen periaatteella – edelleen vaivattomasti ja totutun kustannustehokkaasti!

Tekninen edelläkävijyys on yksi muuttovalmis talon valteistamme
Meidät tunnetaan energiatehokkuuden edelläkävijänä valmistaloissa. Vuonna 2009 muutimme koko talomallistomme matalaenergiataloiksi. Kesällä 2011 VTT myönsi Kokkolan asuntomessutalollemme arvostetun passiivitalosertifikaatin. Sertifikaatti on muuttovalmis pientalolle ensimmäinen Suomessa.

Vuodesta 2011 lähtien valmistalot mallistomme on ollut saatavana passiivitasoisena kiinteään hintaan avaimet käteen periaatteella toimitettuna. Asumisen ja rakentamisen energiatehokkuuden kehittäminen jatkuu edelleen Euroopassa ja Suomessa. Seuraava haaste on lähes nollaenergiarakentamisen ratkaisujen kehittäminen ja parhaiden ratkaisujen luominen. Ensimmäinen lähes muuttovalmis nollaenergiatalomme, joka alittanee aikanaan päätettävät kriteerit selvästi, valmistui keväällä 2014 Oulun Kivikkokankaalle.”
Lähde: Design-Talot

Kaikki uutiset